loading...

Konelavetti – Varmista raskaan kaluston sujuva kuljetus

1 minute, 40 seconds Read

Kun tarvitset kuljetusratkaisua raskaalle kalustolle, kuten työkoneille tai maatalouslaitteille, vuokrattava konelavetti on täydellinen valinta. Konelavetti mahdollistaa suurten ja raskaiden ajoneuvojen tai koneiden turvallisen siirtämisen työmaalta toiselle tai huoltokohteeseen. Meiltä vuokrattavat konelavetit ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja suunniteltu kestämään vaativia kuljetuksia.

Miksi vuokrata konelavetti?

Konelavetti on erinomainen valinta moniin erilaisiin kuljetustarpeisiin, erityisesti silloin kun kyseessä on raskas kalusto:

  • Työkoneiden kuljetus: Konelavetin avulla voit siirtää helposti esimerkiksi kaivinkoneet, trukit, puskutraktorit tai muut raskaat laitteet työmaalta toiselle. Lavettien maksimikantavuus on 2700 kg, joten ne soveltuvat monenlaisten laitteiden kuljetukseen.
  • Maatalouslaitteiden siirto: Konelavetti soveltuu myös suurten maatalouskoneiden, kuten traktoreiden ja puimureiden, kuljettamiseen, kunhan niiden paino ei ylitä 2700 kg.
  • Rakennusmateriaalien kuljetus: Lavetti tarjoaa myös reilusti tilaa suurille ja raskaille rakennusmateriaaleille, joita ei voi kuljettaa perinteisellä peräkärryllä. Yhteispaino laveteilla on 3500 kg, joten kuljetuskapasiteetti on riittävä myös raskaampiin kuljetuksiin.

Konelavetin edut

Vuokraamalla konelavetin saat käyttöösi turvallisen ja laadukkaan kuljetuskaluston ilman suurta alkuinvestointia. Konelavetit ovat suunniteltu raskaan kaluston kuljetukseen, ja niiden leveä, matala rakenne tekee koneiden lastaamisesta ja kuljettamisesta turvallista ja helppoa.

  • Turvallisuus: Konelavetit ovat vakaita ja luotettavia kuljetusvälineitä, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden koneiden siirtämiseen.
  • Käytännöllisyys: Lavetti on helppo lastata ja purkaa, joten kuljetuksen hoitaminen on sujuvaa ja tehokasta.
  • Säästö: Vuokraamalla lavetin vain tarvittaessa vältät omistamiseen ja ylläpitoon liittyvät kustannukset, ja saat käyttöönsi aina huolletun ja toimintavarman laitteen.

Varustelu ja käyttövalmius

Meiltä vuokrattavat konelavetit ovat hyvin huollettuja ja käyttövalmiita. Varmistamme, että jokainen traileri täyttää turvallisuusvaatimukset ja on soveltuva raskaiden laitteiden kuljetukseen. Maksimikantavuus on 2700 kg, joten varmista, että kuljetettava kalusto mahtuu näihin rajoihin. Saat myös tarvittaessa opastusta lavetin käytössä, jotta kuljetus sujuu turvallisesti ja tehokkaasti.

Vuokraa konelavetti helposti ja nopeasti

Konelavetin vuokraaminen on helppoa ja joustavaa. Voit varata lavetin verkossa milloin tahansa, ja nouto sekä palautus onnistuvat 24/7. Lavetin avulla varmistat, että raskaan kaluston kuljetus sujuu turvallisesti ja vaivattomasti. Tee varaus tästä ja varmista, että kuljetustarpeesi hoituvat tehokkaasti!

Similar Posts