loading...

AVANT 640 DLX

Haluatko vuokrata Avantin Tampereella tai Pirkkalassa? Vuokraa Meiltä Helposti tarjoaa Avant 640 DLX -kuormaajan vuokrausta edullisesti. Avantilla suoritat erilaiset työt tehokkaasti ja vaivattomasti.

MONIPUOLINEN AVANT KUORMAAJA PROJEKTEIHISI

Lisäksi, meidän Avant-kuormaaja on monikäyttöinen työjuhta, joka soveltuu monenlaisiin töihin ahtaista kaupunkiympäristöistä avarampiin maalaismaisemiin. Sen kompakti koko, tehokkuus ja käyttömukavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin maanrakennukseen, lumitöihin kuin materiaalinkäsittelyynkin.

OMINAISUUDET JA VARUSTEET:
Pitkä ulottuvuus puomilla.
Työvalot, kauha, siipilumikauha ja trukkipiikit.
Lämmitetty hytti, peruutuskamera ja radio.
Tieliikennerekisteröity.
Nouto ja palautus 247.

TOIMITUS
Tarjoamme myös toimituspalvelua Pirkanmaan alueella, kattaen Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Kangasalan, Lempäälän ja Ylöjärven.

VARUSTEET
Pitkällä ulottuvalla puomilla. Työvalot, kauha, siipilumikauha ja trukkipiikit, lämmitetty hytti, peruutuskamera, radio.

EDULLISET VUOKRAHINNAT JA JOUSTAVAT EHDOT
Tarjoamme Avant-kuormaajan vuokrausta kilpailukykyiseen hintaan, joka mahdollistaa joustavan käytön projektisi mukaan. Vuokraa päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa – sinä päätät. Samoin, meiltä saat myös kattavan perehdytyksen koneen käyttöön, jotta voit hyödyntää sen ominaisuuksia täysimääräisesti.

Näytetään kaikki 3 tulosta