loading...

Työkalut | Rakentaminen: vScan Metallinetsin/Kaapelinhakulaite

109,00  /pv (alv 24%)

vScanM hakulaite
vScan lähetin
metallinetsin
kaapelinhakulaite
Hakutoiminnot:
– Jännite (pasiivinen haku)
– Radioaallot (pasiivinen haku)
– Sondit 33 ja 131 kHz (aktiivinen haku)
– Metallinetsin

KÄYTTÖOHJE


Tuotetunnus (SKU): Työkalut | Rakentaminen: vScan Metallinetsin/Kaapelinhakulaite Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Onko sinulla tarve paikantaa kaapeleita tai metalleja rakennusprojektissasi Tampereen seudulla? ”Vuokraa Meiltä Helposti” tarjoaa nyt huipputeknologian kaapelin- ja metallinpaikannuslaitteita, jotka tekevät työstäsi nopeaa ja turvallista. Meidän vScan M -kaapelinpaikannuslaite on markkinoiden johtava ratkaisu, joka tarjoaa tarkan ja luotettavan tavan havaita maanalaiset johdot ja putket.

Käyttämällä vScan M -laitetta voit välttää vahingot kaivuutöissä ja säästää kallisarvoista aikaa sekä rahaa. Laitteen monipuoliset hakutoiminnot, kuten jännitteen ja radioaaltojen passiivinen haku sekä aktiivinen haku sondien avulla, takaavat, että löydät etsimäsi. Lisäksi metallinetsintoiminto mahdollistaa laajan käyttöalueen erilaisille metallisille kohteille.

Vuokraa vScan M -kaapelinpaikannuslaite meiltä ja varmista, että työmaasi pysyy turvallisena ja tehokkaana. Olemme täällä auttamassa sinua kaikissa kaapelinpaikannustarpeissasi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse ja kysy lisää kaapelinpaikannuslaitteistamme. Voit myös vierailla Tampereen tai Pirkkalan toimipisteissämme nähdäksesi laitteet itse.

”Vuokraa Meiltä Helposti” on luotettava valintasi, kun tarvitset tarkkaa ja helppokäyttöistä kaapelinpaikannuslaitetta Tampereen alueella.

Tekniset tiedot:

Maksimi syvyys 3000 mm
Taajuus 50 Hz
Paino 6.3 kg
Pituus 800 mm
Leveys 350 mm
Korkeus 150 mm

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työkalut | Rakentaminen: vScan Metallinetsin/Kaapelinhakulaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VUOKRAA