loading...

Koneet | Puuntyöstö: Moottorisaha Husqvarna 545

49,00  /pv (alv 24%)

Husqvarna 545 on kehitetty vaativaan urakointi- sekä maa- ja metsätalouskäyttöön. Sahassa on toimiva muotoilu ja riittävästi raakaa voimaa tehokasta käyttöä varten. Lisäksi ainutlaatuinen X-Torq®-moottoriteknologia kuluttaa polttoainetta jopa 20 % vähemmän ja pakokaasupäästöt ovat noin 75 % pienemmät.

50.1 cm³, 2.5 kW, 33-50 cm, 4.9 kg


Tuotetunnus (SKU): Moottorisaha Husqvarna 545 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Moottorisahan vuokraus Husqvarna 545 – Tehokas työkalu puuntyöstöön

Tarvitsetko tehokkaan moottorisahan puuntyöstötehtäviin? Vuokraa Husqvarna 545 ja hoida sahaustyöt helposti ja ammattitaidolla!

Miksi valita meidän moottorisahan vuokraus?

  • Tehokas suorituskyky: Husqvarna 545 tarjoaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn erilaisiin puuntyöstötehtäviin, kuten sahaukseen ja karsimiseen.
  • Helppo käyttö: Moottorisahan käyttö on helppoa ja ergonomista, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.
  • Turvallisuus: Husqvarna 545 on suunniteltu turvallisuus edellä, ja se sisältää useita turvallisuusominaisuuksia, jotka auttavat sinua suorittamaan työn turvallisesti.
  • Kätevä vuokraus: Vuokraaminen on helppoa ja nopeaa. Valitse tarvitsemasi aika ja nouda moottorisaha valmiina käyttöön.

Vuokraa moottorisaha Husqvarna 545 ja hoida puuntyöstötehtävät helposti ja ammattitaidolla! Varaa nyt ja tee työsi tehokkaasti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koneet | Puuntyöstö: Moottorisaha Husqvarna 545”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VUOKRAA