loading...

Puutarhakoneet: Nurmikon ilmaaja (polttomoottori)

79,00  /pv (alv 24%)

Bensiinikäyttöinen ilmaaja nurmikolle. Kunnollisella moottorilla varustettu Ducar hoitaa suurien nurmikkoalojen ilmaukset nopeasti ja varmasti. Ilmaajassa on kaksi erillistä terää: viiltoterä sekä hienovaraisempi ilmastointiterä. Ilmaaminen auttaa nurmikon juuria saamaan enemmän ilmaa, vettä ja ravinteita. Se auttaa piristämään kasvua ja vähentämään sammaleen muodostumista. Ilmaus on suositeltava tehdä ongelmakohtiin hoitavana tai ehkäisevänä toimenpiteenä ainakin syksyisin ja keväisin.

Ominaisuudet:
Työleveys: 400 mm
Työsyvyys: 25 mm
Keräyssäiliö: Kyllä, 35 l
Äänitehotaso LWA dB(A): 93
Bruttopaino: 37 kg


Tuotetunnus (SKU): Nurmikon ilmaaja Ducar Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nurmikon ilmaajan vuokraus

Tarvitsetko tehokkaan ratkaisun nurmikon ilmastointiin? Vuokraa puutarhakoneen nurmikon ilmaaja polttomoottorilla meiltä ja tee työ helposti!

Miksi valita meidän puutarhakoneen nurmikon ilmaaja polttomoottorilla?

  • Tehokas ja monipuolinen: Polttomoottorilla varustettu nurmikon ilmaaja tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen tavan ilmastoida nurmikkoa.
  • Helppokäyttöinen: Nurmikon ilmaajamme on helppokäyttöinen ja soveltuu erinomaisesti sekä ammattilaisille että harrastajille.
  • Laadukas: Tarjoamme laadukkaan ja hyvin huolletun puutarhakoneen.
  • Kilpailukykyinen hinta: Vuokraamme nurmikon ilmaajan polttomoottorilla kilpailukykyiseen hintaan ja joustavilla vuokrausehdoilla.

Vuokraa puutarhakoneen nurmikon ilmaaja polttomoottorilla meiltä ja tee nurmikon ilmastointi helpoksi ja vaivattomaksi! Varaa nyt ja tee puutarhatyöt sujuvasti!

Lisätiedot

Käyttövoima

Bensiini 98

Noutopaikka

Jasperintie 276, Pirkkala

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puutarhakoneet: Nurmikon ilmaaja (polttomoottori)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VUOKRAA