loading...

TSI -halli: Pori

Tuotetunnus (SKU): TSI -halli: Espoo-2 Osastot: ,

Kuvaus

Easy Garage 247 – TI-halli ja Itsepalveluhalli Porissa

Etsitkö itsepalveluhallia autonhuoltoon, renkaanvaihtoon, -pesuun tai -tuunaukseen Porissa? Easy Garage 247:n TI-halli tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaiset itsepalveluhallitilat kaikkiin auton tarpeisiin.

Meidän TI-hallissamme löydät kaiken tarvittavan autonpesusta autonkorjaukseen. Tarjoamme mm. vaahdotimen, painepesurin, ampärit, pesukintaat, harjat ja tietysti työkalut sekä nostimen huoltoon. Varauskalenterimme kautta voit helposti tarkistaa saatavilla olevat ajat ja tehdä varauksen.

Autopesu Porin TI-hallissa: Tarjoamme kattavan valikoiman pesuvälineitä, kuten vaahdotinta, painepesuria, ampäreitä, pesukintaita ja harjoja. Kesäisin voit hyödyntää pesupaikkaamme hallin edessä ulkona. HALLISSA SISÄLLÄ PESU ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY!

Autofiksaus ja -tuunaus Porissa: Lämmin ja valoisa itsepalveluhallimme on varustettu kaikella tarvittavalla, jotta autosi tuunaus ja pienet korjaukset onnistuvat vaivattomasti.

Autonkorjaus, -huolto ja Renkaanvaihto Porin TI-hallissa: Tarjoamme 3500kg autonostimen, perustyökalut, öljynkeräysastian sekä renkaanvaihtovälineet. Kaikki tarvittava, jotta autosi huolto, korjaus ja renkaanvaihto sujuvat tehokkaasti.

Tämä itsepalveluhalli sijaitsee osoitteessa Hyveläntie 24 B 9, 28200 Pori ja on avoinna 24/7.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TSI -halli: Pori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

VUOKRAA